Zaalbuiten

Parochiefeesten worden Larumse zaalfeesten … maar helaas niet dit jaar

 

Omwille van de Covid-19 problematiek gaan de Larumse zaalfeesten gepland op 19 en 20 September van dit jaar helaas niet door.

Dit zijn de alom bekende parochiefeesten die we vanaf dit jaar anders wilden noemen met ook lichte veranderingen aan het programma.

Er zijn momenteel teveel onzekerheden en vragen die we niet geruststellend kunnen beantwoorden om de zaalfeesten te laten doorgaan.

Social distancing in combinatie met de vele helpers in zaal en keuken en de aard van de activiteiten met veel volk in het pc zelf maakt een organisatie dit jaar simpelweg niet realistisch.

Voor de start van de maatregelen werden reeds onze vele sponsors aangesproken en die hebben ons wel al massaal gesteund, waarvoor alvast dank. Hun bijdrage hevelen we over naar – hopelijk - volgend jaar.

KLIK OP DE FOTO VOOR GROTER BEELD

zf21

 

 

Elk jaar tijdens het weekend van de 3e zondag van September organiseren wij met hulp van onze Larumse verenigingen de Larumse zaalfeesten, die tot en met 2019 de parochiefeesten noemden.

Dit evenement organiseren wij om de nodige middelen in kas te krijgen om onze lokalen aan democratische prijzen te kunnen aanbieden. 

De verenigingen gaan de weken voor de feesten rond van deur tot deur en tijdens het weekend zelf is er op zaterdag een activiteit en op zondag een "Lerrums buffet".

Wij kunnen ook elk jaar rekenen op de steun van vele sponsors en talrijke helpers vanuit de verenigingen.